Welkom

Middels deze site willen wij u informeren over onze boerderijwinkel en andere activiteiten. Kijkt u gerust eens rond op de site en kom eens langs om onze producten te proberen!

Maatregelen

In deze onzekere tijden willen we u laten weten dat we gewoon open zijn. Wel willen we u vragen om rekening te houden met 1,5 meter persoonlijke afstand. Graag bij drukte buiten wachten. Ook kunt u met de pin betalen.

Zelfpluk suikermais

Eind augustus / begin september kunt u weer zelf suikermais plukken. Vul hier uw e-mailadres in om op de hoogte gehouden te worden!

Geschiedenis

In 1980 is er op ons bedrijf gestart met een mogelijkheid om zelf appels te plukken. Na 30 jaar is aan deze traditie een einde gekomen. Het jaar 2009 was de laatste keer dat u bij ons appels kon plukken. We bedanken u hartelijk voor alle fruitige jaren! Er zijn nog wel appels te koop in onze winkel. Klik voor een de geschiedenis van hoeve "Hazerswoude"!

Recepten

Hier vindt u de heerlijkste recepten met onze producten. Heeft u een recept, gemaakt van onze producten, dat u hier geplaatst wilt zien mail het ons dan!

Route

Plan uw route via Google Maps